Če želite preživeti miren dopust, popolnoma prilagojen vašim potrebam in željam, v samostojni hiši na delu Jadrana, ki slovi po biserni vodi, odlični klimi in prijaznih domačinih, potem ste na pravem mestu.
VABLJENI V RIBARICO!

Zanimivosti

Kraj Ribarica je obkrožen s številnimi naravnimi lepotami, ki vas bodo očarale in poskrbele, da boste lahko svoj prosti čas preživljali ob številnih aktivnostih v slikoviti naravi. V bližini se namreč nahajajo Nacionalni park Plitvička jezera, NP Paklenica, Severni Velebit, zaliv Zavratnica, Memorialni center Nikola Tesla, Pag – Novalja ...

Galerija

Apartma Ribarica ponuja zares pristen obmorski oddih, saj vam je na voljo popolna samostojna hiša (56 m²) z vrtom, ki se nahaja le 30 m od morja. Na voljo je velika dnevna soba s kuhinjo, jedilnica, velika pokrita terasa, kjer lahko pečete, se družite in počivate ter dve spalnici z dvema ležiščema in možnostjo dodatnih ležišč.

Mesto

Turistično središče Ribarica se nahaja ob vznožju Velebita le 4km od Karlobaga. Mesto leži v zalivu, kjer se prepletajo biserno morje, ugodna klima, gore in hriboviti predeli, tako da lahko vsak najde kaj zase. Kraj zaradi svoje lege slovi tudi po ugodnem podnebju, ki lajša simptome ljudi, ki trpijo za boleznimi srca in dihal.