Cenik

V spodnji tabeli so navedene cene najema hiše in so izražene v evrih na dan. Če želite opraviti rezervacijo, vas prosimo, da nam pošljete povpraševanje, v katerem navedete želeni termin rezervacije, število oseb in ostale podrobnosti. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili in se dogovorili za nadaljnje korake rezervacije.

Kot potrditev rezervacije je potrebno nakazati avansni znesek v višini 30 % od cene aranžmaja. Plačilo izvedite šele po tem, ko dobite z naše strani izrecno potrditev, da je vaš želeni termin prost. Po potrditvi termina z naše strani in vašem plačilu 30 % avansa je vaša rezervacija potrjena.

* V apartmaju so dovoljene tudi domače živali, vendar nas morate o tem predhodno obvestiti.

Hiša za odmor Število oseb PREDSEZONA
do 30.06.
TOP SEZONA
01.07.-31.08.
POSTSEZONA
od 01.09.
Drvarica 16 4 + 1 75€ 90€ 75€

Apartma je stanovanjska enota za omejeno število oseb/ležišč (4 +1). S številom razpoložljivih ležišč v apartmaju je določeno tudi največje število gostov v apartmaju.

Apartma je opremljen s klimatsko napravo, TV-jem, kuhinjo s štedilnikom, hladilnikom, vso posodo in jedilnim priborom. Na dan prihoda je vselitev mogoča od 14. ure naprej. Ob odhodu morate apartma zapustiti do 10. ure.

V ceno apartmaja so vključeni najem, posteljnina, posoda in jedilni pribor, elektrika, voda in zaključno čiščenje. Posteljnino zamenjamo vsakih 7 dni vašega dopusta. Bivanje se zaračuna glede na rezervirano število dni. Cene so izračunane na podlagi bivanja 7 dni ali več. Nočitve do 7 dni se obračunajo v skladu s predhodnim dogovorom.